PERICO PASTOR

 

Va néixer el 1953 a la Seu d’Urgell. Pintor i dibuixant assentat a Barcelona. Al 1983 exposa per primera vegada en una galeria. Viu a Barcelona , dedicat per complet a la pintura, encara que esporàdicament il·lustra per El Pais, La Vanguardia i altres. En el 1993 li va ser atorgada la Medalla Morera de l’Ajuntament de Lleida pel conjunt de la seva obra, i en el 1997 el premi especial del CEO en la Bienal de l’Esport en les Belles Arts.

http://www.perico.net/I_CAT/home_CAT.html

 


CREADORS EN RESIDÈNCIA

 

Creadors EN Residència als instituts de Barcelona posa en contacte l’art contemporani amb els estudiants de secundària, generant noves formes i contextos de creació. Cada creador concep un projecte artístic propi per ser desenvolupat amb un grup d’alumnes d’ESO i amb la implicació de tota la comunitat educativa.

 

 

ENTREVISTA A ESTER PERETÓ ( professora responsable )

 

- Quants alumnes participen?

És un projecte en el qual participen 15 alumnes de quart.

 

- Durant quant temps estaran treballant en aquest projecte ?

Estaran treballant en aquest projecte durant tot el curs, tres hores a la setmana. Dos d’aquestes hores estaran amb l’artista.

 

- Quina és la metodologia del treball ?

Tracta de iniciar i fer un seguiment d’una creació artística en grup. Les dues que estan amb l’artista treballaran el procés creatiu aportant idees, conclusions, rebutjant els esbossos que no són vàlids, etc. L’altre hora els alumnes estaran amb dues professores del centre : Ester Peretó i Astrid Casademunt. Aquesta hora continuen la feina i escriuen el procés de creació. Aquesta informació es penja en un bloc. Tot això ho fan amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona, l’associació A Bao A Qu i el Consorci d’educació de Barcelona.

Enllaç a la web: http://blocsenresidencia.bcn.cat/salvatpapasseit/  

 

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net