Bloc de la biblioteca - les novetats

Al bloc de la biblioteca anem posant les novetats que s'hi van incorporant.

Pinxeu damunt la imatge per accedir-ne al catàleg:

 

http://bibliosalvat.wordpress.com/
http://bibliosalvat.wordpress.com/

 

 

 

PROCÉS DE CONSTRUCCIÓ DE LA BIBLIOTECA

 

El curs 2008-2009 va ser el segon any que estavem acollits al Projecte Prova.

 

1- El Projecte Proa

 

Consistia en que l'Administració donava un diners als centres que s'acollien al pla, a canvi de millorar  els resultats educatius i acadèmic. 

 

Amb aquests diners, el nostre centre va dur a terme moltes millores: vam pintar les parets, modernitzar el cablejat, restarurar el gimnàs, posar unes hores d'estudi assistit per les tardes, etc. I aquí és on comença el procés de construcció de la biblioteca.

Abans la nostra biblioteca estava on ara es coneix com la sala de professors. Però aquell espai era molt petit, així que van decidir traslladar la biblioteca on abans estava l'aula de música, que era un espai molt més gran.

 

Després de traslladar la biblioteca al seu nou lloc, comprar els mobles, instal·lar ordinadors i fotocopiadora, etc., va començar amb el procés de catalogació dels llibres.

 

 

2- Procés de catalogació

 

El fons documental va augmentar considerablement gràcies a les aportacions d'altres instituts i de professors que ha portat llibres de casa seva. Per exemple, la Mercè Vila va cedir la seva col·lecció Bernat Metge d'obres gregues i llatines, l'Antonio Lucena va cedir unes cuantes caixes de llibres que contenien novel·les i assajos, etc. Encara avui estem treballant en aquest procés d'ampliació de fons.

 

L'Elena, una bibliotecària contractada ad hoc, s'ha anat encarregant de la catalogació, tant del fons antic com de les novetats incorporades.

 

 

 

 

 

 

Servei de préstec de llibres: dimarts, de 12:30 a 12:50 hores.

Informació: Ester Peretó (Departament de Llengua i Literatura Catalana)

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

El gràfic de la setmana:

Pronóstico de Tutiempo.net

El temps a la Barceloneta