Proposta de treball de l’Aula Acollida

 

Cada setmana ens faràs arribar una gravació (pots gravar amb el teu mòbil). Cada setmana hauràs d’exposar un tema diferent. 

Una setmana abans rebràs el tema a desenvolupar per la setmana vinent. Així, tenim el temps per anar-ho treballant conjuntament abans de la presentació. 

Els alumnes que teniu a la Laeticia fareu arribar els vostres treballs a la seva adreça electrònica via Drive: lrovecch@xtec.cat.

Els alumnes de la Xesca a la seva adreça també via Drive: fpalmer@xtec.cat.

Igualment, cada alumne treballarà l’elaboració dels seus vídeos amb la seva professora.

 

1a Entrega (setmana del 20 al 26 d’abril) 

“Grava que fas durant un dia qualsevol del teu confinament. Explica la teva rutina d’aquests dies”.  En aquest primer vídeo vosaltres sou els protagonistes. Podeu gravar les imatges primer i després posar la veu en off o fer-ho tot al mateix temps. Aquest vídeo ha de ser d'uns 2 minuts de durada aproximadament. 

 

2a Entrega (setmana del 27 al 3 de maig) “Recomana una pel·lícula, un llibre, una sèrie… i explica per què per convèncer a la resta." Prepara un text escrit que ens pots fer arribar i te’l corregirem. Després, vosaltres haureu de treballar i gravar el vídeo. Aquest vídeo ha de ser de mínim 30 segons de durada.

 

3a Entrega (setmana del 4 al 10 de maig)

Elabora i grava una entrevista a un familiar teu. Primer elaborar les preguntes que faràs. Pots fer-me-les arribar i entre els dos acabar de perfilar.

Aquest vídeo/entrevista ha de durar 1 minut aproximadament.

 

4a Entrega (setmana del 11 al 17 de maig) 

Fes un vídeo on ens expliquis quin és el teu esport preferit. Pots explicar en què consisteix, per què a tu t’agrada tant, des de quan el practiques, i tot allò que consideris important.

La durada del vídeo ha de ser d’un minut aproximadament.

 

5a Entrega  (setmana del 18 al 31 de maig)

Fes un vídeo on ens expliquis com ha sigut per tu poder sortir del confinament. Com va ser poder sortir al carrer, sortir a passejar.  Pots enrregistrar un dia quan surts a caminar per Barcelona, explica les teves impressions.

Durada màxima 2 minuts.

 

6a Entrega (setmana del 1 al 7 de juny)

Quin són els millors records que teniu de l'aula d'acollida? Per cada record, redacta una o dos petites frases d'explicació. Pots afegir algunes fotos d'explicació!

Presenta els teus records de manera maca per transmetre les teves emocions! Aquí tens un exemple https://drive.google.com/file/d/16OxAIpm-VmnzXMmkMlixVM6ZhKKrfR6T/view?usp=sharing, però pots trobar la teva pròpia fòrmula!

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net