Persèfone

EL GRUP PAPASSEIT TEATRE  VIATJARÀ A PALMA DE MALLORCA PER A PARTICIPAR ALS ENCONTRES DE TEATRE DE CAIXAESCENA

Estem molt contents d'anunciar que el grup de teatre del nostre institut ha estat seleccionat per a participar als Encontres que es realitzaran a Palma de Mallorca del 24 fins al 26 de gener.  Representaran una obra de creació pròpia sobre el mite de Persèfone.  Amb aquest mite els antics grecs explicaven l'origen de les quatre estacions.
Als Encontres de Caixaescena, els joves poden perfeccionar l'obra que estan treballant al centre, tot realitzant un intensiu de pràctica interpretativa amb professionals reconeguts del món del teatre. 
El teatre és una eina educativa molt potent que combina múltiples coneixements formals i no formals, a més d'afavorir l'aprenentatge de la creativitat, la convivència i la responsabilitat. 

 

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net