Mostra de Teatre Grecollatí

El passat divendres 7 de juny, els alumnes del grup de Teatre de l'Institut vam actuar a la Mostra de Teatre Grecollatí al Teatre Barradas de l'Hospitalet.  Vam interpretar una obra de creació basada en El mite de la Caverna de Plató.

 

Vam poder veure dues obres més: Èdip Rei (alumnes de batxillerat de l'Institut La Miranda de Sant Just Desvern) i Perseu (llatí de 4t d'ESO de l'Institut Moianès) i vam compartir jocs organitzats pel grup Ela-Ela Teatre.

 

Ens va encantar l'experiència, estava tot molt ben organitzat, el teatre Barradas és molt bonic i vam gaudir molt d'actuar-hi.  Ens ha agradat tant que ja estem pensant en una obra grecollatina per a tornar-hi el curs vinent!

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net