Surf

 Vint-i-cinc alumnes de 1r a 4t d'ESO han gaudit de l'activitat i la pràctica del surf durant aquest curs 18-19, tot repartint-se entre l'optativa APDICUM dels dijous (de 1r a 3r d'ESO) i l'activitat extra-escolar dels dilluns a la tarda.

 

Consolidem aquesta activitat esportiva que ens acosta més al nostre entorn proper i ens connecta amb el nostre medi natural. Aquest any amb la consolidació d'un grup i hem desenvolupat unes habilitats que acompleixen tots els nostres objectius inicials plantejats: cohesió, companyonia, participació, motivació, esforç,...

 

Davant aquests resultats, continuarem apropant-nos al mar i gaudint-ne!

 

FOTOS: Javi Durán

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net