Góspel participatiu

Els nois i noies de la coral de l'institut han participat al taller de Góspel Participatiu.  Aquest taller ha consistit  en dues sessions de formació al nostre centre,  amb el director de corals Ramon Escalé.  Hem après les cançons: Satan, we’re gonna tear kingdom down; Everybody clap your hands; You are the one; Ahona Ya Tshwanang le Jesu; I will bless the Lord; i Speak.
El concert final,  el 10 de desembre a l’auditori del Conservatori del Liceu, ha comptat amb la participació de 500 nois i noies de diferents centres.
 
Ha estat una experiència fantàstica, hem pogut aprendre cançons góspel i hem cantat amb nois i noies d'altres centres.  A més hem treballat amb el gran director coral Ramon Escalé, amb qui esperem compartir el cant coral en futures ocasions.

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net