Expo-Recerca Ciutat Vella 2018

La participació de l'alumnat de 2n de Batxillerat a l'Expo-Recerca Ciutat Vella 2018 ha estat molt significativa. Un total de tres treballs de recerca dels nostres alumnes ha estat seleccionat per participar-hi. Tant el  TR Guerra entre bacteris i antibiòtics de Fiza Heer Hanif, tutoritzat per Jose Antonio Torrecillas, com el TR Creation Project of a sci-fi short film with VFX d'Ajay Kumar, tutoritzat per Elisabeth Martínez, han estat exposats en la modalitat física de presentació, que permet al públic preguntar i parlar directament amb els investigadors. Mentre que el TR Desenvolupament d'un dron capaç de mesurar el nivell de contaminació acústica de Manuel Domènech López, tutoritzat per Anna Graell, ha estat presentat en la modalitat d'exposició oral. 

 

Aquest event es va celebrar el passat 28 de febrer al Museu Marítim de Barcelona. Consulteu aquí la web de l'Ajuntament.

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net