1r de Francès en eTwinning

A qui no li agrada menjar? Mengem bé ?Quin és el teu plat preferit? Coneixes els plats tradicionals del teu país? I d'altres països?  
Els alumnes de 1r que cursen la assignatura de francès han començat un projecte europeu a través de la plataforma eTwinning per parlar dels seus hàbits alimentaris, de la cuina tradicional dels seus països i regions i demostrar les seves habilitats culinàries. 
Hi participen 8 països (Espanya, Italia, França, Tunez, Armenia, Moldavia, Turquia i Rumania) amb alumnes d'edat similar que es troben en una mateixa fase d'aprenentatge del francès i que tenen en comú la voluntat de reflexionar sobre el lligam entre la cuina, el tipus de vida que portem i el desenvolupament social; i de conèixer plats i costums d'altres països. 
Bon appétit !

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net