Primer premi Smart City Educational Experience

  Durant el dia 16 de novembre sis alumnes de Batxillerat, Ajay Kumar, Manel Domènech, Saray Pelai, Adrià Avellaneda, Pilar Fernández i G. Sarfayan, de l’INS Joan Salvat Papasseit van guanyar el primer premi al Smart City Educational Experience (SCEDX), dintre de les activitats programades al Smart City Barcelona Congress, realitzades del dia 15 al 17 de novembre.

 

  L'objectiu de l’experiència era dissenyar un espai multifuncional pels Congressistes que satisfaci algunes necessitats ocasionals com descansar, carregar el mòbil, informar i que fos un punt de trobada. Els sis alumnes van dissenyar l’espai Stardome 101 que ha sigut seleccionat pel jurat del congrés com el millor disseny d’àrea de descans, Meeting Point i Networking pels professionals assistents.

 

  L’activitat va ser dissenyada per l’empresa WÄRKS, que dissenyen implantant experiències educatives d’aprenentatges no formals mitjançant el disseny de productes i solucions innovadores, que els hi va donar suport en totes les activitats. Els sis alumnes van formar un equip fantàstic i van gaudir d’una experiència increïble que sempre recordaran.

 

   Per saber-ne més podeu consultar el següent enllaç: http://lameva.barcelona.cat/ciutatvella/ca/noticia/premi-smart-city-educational-experience

 

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net