Circ amb primària

Els i les alumnes de l'APDICUM de circ han realitzat un APS (programes d'Aprenentatge i Servei) tot ensenyant i transmetent els seus coneixements circenses a dues escoles de primària: el dimecres 24 de maig, 120 nens i nenes de l'escola Francesc Macià (de tots els cicles de primària) i el dijous 25 de maig, amb 27 nens i nenes de 3r de l'escola Congrés-Indians, van poder gaudir de les habilitats dels nostres alumnes en el món del circ i de les seves capacitats per organitzar i impartir un taller complert com el que els van oferir: tel·les, trapezi, equilibris amb objectes, portés, salts acrobàtics, malabars... i molts, molts, somriures.

 

 

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net