Grafit-infografia d'un plat típic de la Barceloneta

 

SUQUET DE L'ÒSTIA DEL CHACHO

 

El «suquet de l’òstia del Chacho» es un plat típic dels pescadors de la Barceloneta.

L'Apdicum de Suquets de l’Òstia es proposa amb l’objectiu de realitzar un grafit de la recepta d'aquest plat típic, a una paret de 4,5 x 2,10 m, a la plaça del Poeta Boscà, mitjançant la tècnica de grafit amb plantilles.  

Durant l'Apdicum ens hem anat introduint en el món dels pescadors de la Barceloneta i la seva història, hem conegut el moll de pescadors, què i com pesquen, hem cuinat les seves receptes, les hem tastades i les hem dibuixades en paper. Mitjançant el dibuix assistit per ordinador, hem après a passar aquests dibuixos a format digital i així realitzar les seves plantilles mitjançant la tècnica de tall làser. Per últim hem fet la composició amb els diferents dibuixos que formen el grafit, l'hem escalat perquè ocupi tota la paret i amb la màquina de tall làser de la Fàbrica del Sol hem aconseguit la plantilla final que hem utilitzat per pintar el grafit.

A les notícies de BTV (15 de desembre de 2016) s'han fet ressò d'aquesta activitat:

 

 

 

Si voleu veure el noticiari sencer, heu de fer clic aquí.

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net