Dia contra la Violència de Gènere

El passat 25 de novembre, Dia contra la Violència de Gènere, vam participar com a institut en els actes del barri, que van consistir en una perfomance que anava des de la Repla fins al Centre Cívic. La perfomance simbolitzava el pes, el llast, que han d'arrossegar les dones en el seu camí per la vida pel simple fet de ser això, dones (l'artista, Arantza, ballarina professional, portava lligats al seu cos 5 sacs de 25 kg cadascun, i els arrossegà durant tot el seu camí. Les persones que s'animaven i volien ajudar-la podien substituir-la una estona en el seu trajecte). I tot sota les paraules escrites pels veïns/veïnes de la Barceloneta, inclosos/es els/les alumnes de Batxillerat, on explicaven amb les seves paraules diferents situacions de desigualtat i abús vistes o viscudes per ell(e)s.

 

Va ser un acte especial i commovedor, carregat de força i sensacions, que va finalitzar amb la lectura del «Manifest i dels noms i cognoms de totes les dones assassinades en el 2016 en mans d'algun home», i amb un emotiu minut de silenci final.

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net