El nostre Centre se suma als actes del Dia Internacional de les Dones

Transcrivim textualment la notícia tal com ha sortit al portal de BTV:

 

 

 

Els estudiants d’ESO de l’Institut Joan Salvat Papasseit han homenatjat aquest dimarts vuit dones que en la història han destacat tant per la seva tasca professional com per la seva lluita per la igualtat de sexes. El resultat són unes pintures que han col·locat just davant del Mercat de la Barceloneta.

 

La Barceloneta ha viscut el Dia Internacional de la Dona amb diferents actes organitzats per entitats i veïns del barri, tots coordinats per la Taula per a l’Equitat de Gènere. Un dels més visuals l’han protagonitzat els estudiants d’ESO de l’Institut Joan Salvat Papasseit, que juntament amb estudiants de l’Escola Sant Joan Baptista, han homenatjat dones molt especials. Mercè Rodoreda, Benazir Bhutto, Marie Curie, Carmen Amaya, Martina Castells, Maria Montessori, Mari Sampere i Clara Campoamor han estat retratades a través de grafits. És una manera, segons assegura Amanda Soto, professora de l’Institut Joan Salvat Papasseit, perquè “aprenguin amb un llenguatge que ells coneixen, com és el grafit, qui eren aquestes dones i quina importància van tenir en una època en què tot era molt més complicat que ara per a les dones”.

 

Podeu veure la notícia i el vídeo de BTV i la seva transcripció fent clic a la imatge.

D'altra banda, vam sortir a les notícies del BTV, tal com es pot veure a partir del minut 4:50 del vídeo següent:

 

http://www.btv.cat/alacarta/informatius/44083

 

També es pot veure el reportatge al següent vídeo. Hi sortim fins al minut 2:18:

 

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net