Participem en el Projecte "Rossinyol"

El projecte Rossinyol és un projecte de mentoria en el lleure entre alumnat de secundària i estudiants universitaris. Vol afavorir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats pels nois i noies que hi participen, així com l’intercanvi i el foment de la multiculturalitat, la descoberta i la responsabilitat a l’estudiantat universitari.

Està coordinat per la fundació privada Servei Solidari amb el suport de l’àrea de projectes Interculturals de l’Ajuntament de Barcelona.


El passat 10 de novembre va tenir lloc la Festa d'inici del projecte Rossinyol a Ciutat Vella amb la presentació de tots els participants.

La presentació de Parelles Rossinyol és la primera trobada que es fa de l'alumnat de secundària amb els corresponents mentors i mentores, estudiants universitaris voluntaris.

Aquesta trobada és molt especial perquè encara no s'han vist mai. És a partir d'aquest moment que les Parelles Rossinyol es coneixen i passaran tot un any relacionant-se una tarda a la setmana després de classe fent activitats variades sobre el territori.


Enguany, els participants són alumnes de secundària dels instituts de Ciutat Vella: Miquel Tarradell, Joan Salvat-Papasseit i Milà i Fontanals.

Les famílies, el professorat implicat i els coordinadors del projecte són presents en aquesta emocionant trobada.


Ara comença una nova etapa per aquest alumnat. L'acompanyament personalitzat d'una persona universitària voluntària, formada, generosa i propera en edat els acompanyarà en diferents aspectes afectius, de la llengua, d'autoestima, de ser escoltat, de proximitat a la universitat, de les emocions... durant tot un any escolar amb el seguiment de l’equip de Servei Solidari.


Font: http://lameva.barcelona.cat/ciutatvella/ca/projecte-rossinyol-1Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net