Visita al CaixaForumL’alumnat de 1r d'ESO va anar de sortida a CaixaForum. Hi va fer dues activitats: 

  • Visitar una mastaba, que és una tomba dels alts funcionaris de l'Imperi Antic i on es reflexa la importància del món animal a l'antic Egipte. Van poder comprovar que la fauna era molt rica i variada: aquàtica de desert, animals domèstics i domesticats, temuts i respectats... Tots van conviure i van formar part de la vida dels antics egipcis. La seva vida depenia dels animals, tant com a mitjà de subsistència com per la devoció que sentien per alguns d'ells i pel perill que suposaven algunes espècies. 
  • Una visita dinamitzada de El regne animal a l'antic Egipte. Animals i faraons. L'exposició mostra la funció i la importància de la figura animal a la civilització faraònica. Formada per més de quatre-centes peces, procedents del Museu del Louvrereconstrueix la relació que es va establir entre els homes i els animals en la vida quotidiana, en l'agricultura, la guerra, les creences religioses i els rituals funeraris.

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net