El tancament d'una etapa

La professora Margarida Piera ens dirigeix aquestes emotives paraules de comiat:Durant aquests últims anys he anat fotografiant el Centre, en moments diferents, seguint el ritme de les estacions, sorpresa sempre pels impactes de la llum i per l'atmosfera canviant, i m'he anat adonant de la singularitat, de la plasticitat i de la metafísica d'aquest entorn.


A l'Institut Joan Salvat-Papasseit hi he treballat durant trenta anys. Aquests espais són dipòsits de moltes paraules i emocions, que ara sé que s'han convertit en vincles.


A tots els alumnes, a tots els professors, a tot el personal no docent i a tota la comunitat educativa, a tots vosaltres, amb qui he compartit la professió durant tants anys, us faig arribar aquestes postals de comiat, amb tot el meu afecte i la meva gratitud.
Margarida Piera Vinent

Professora de Llengua catalana i Literatura

Institut Joan Salvat-Papasseit

Juny de 2015Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net