Game Over. No te la juguis

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest dimecres 20 de maig hem rebut la visita d'en BERNAT SANS. Ens ha visitat gràcies a l'INSTITUT GUTTMAN, que promou activitats de sensibilització a escoles i instituts amb la finalitat que els joves desenvolupin comportaments responsables, adoptin actituds de prudència i prenguin les mesures de seguretat necessàries en conduir un vehicle de motor i en practicar activitats esportives o de lleure que comportin un risc.


Ens ha fet una xerrada al Centre Cívic sobre la prevenció dels accidents que provoquen lesions medul·lars o traumatismes cranioencefàlics. Ens ha parlat de la seva experiència després de tenir un accident ara fa vuit anys quan estava escalant; a conseqüència d'això, ara té una tetraplegia. Ens ha explicat tot el seu procés de rehabilitació i com ha aconseguit estudiar un CFGM de Tècnic d'Integració Social. «Podeu aconseguir tot allò que us proposeu, cal constància!!». També ens ha insistit en què cal fer per prevenir accidents d'aquest tipus tot presentant un vídeo amb quatre testimonis.
Gràcies, Bernat! Ha estat tot un plaer compartir aquesta estona amb tu!!

A la xerrada han assistit els alumnes de 4t ESO , 1r de Batxillerat i uns quants de 1r i 2n d'ESO de l'APDICUM «Com ho fas?». Si voleu llegir una entrevista que li han fet, podeu trobarla aquí:


Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net