Que no pari l'espectacle

En el marc de les Festes de la primavera del nostre barri, el dissabte 16 de maig un grup de cinc alumnes (Khurram Ali, Stefano Rivademar, Samir Benaisaten, Roser Martínez  i Sergi Larrosa) que van participar en l'espectacle CIRCONETA* i són imparables van fer una petita exhibició de perxa xinesa, acrobàcia i trapezi. Tota la plaça de la Repla va poder veure una mostra de la feina feta! Gràcies de nou!!, especialment al Jorge Albuerne, director artístic de l'espectacle.*Vegeu aquestos enllaços:

- Estrena de l'espectacle

- Informació al mitjans del comunicació sobre els assajos

- Publicació del vídeo oficial

- Cartell promocional


Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net