Trasllat de l'exposició

El passat divendres 15 de maig a les 17h de la tarda es va fer l'acte inaugural de l'exposició «La mort venia del cel» a la Casa de la Barceloneta 1761. Aquest equipament promou el coneixement de la història del barri entre els veïnatge. Ens va rebre el president de l'entitat. L'Oriol, president i exalumne del nostre centre, ens va agrair la feina feta i està molt content de poder tenir durant un mes al seu local l'exposició que s'ha pogut visitar al nostre centre durant nou dies (vegeu http://www.institutsalvatpapasseit.net/2015/05/07/inaugurada-l-exposició-la-mort-venia-del-cel/). Van venir uns quants dels alumnes participants i van fer un bon discurs donant les gràcies a tothom que els ha ajudat.
També ens va acompanyar l'Ismael, del Museu Marítim, i la Júlia Quintela, tècnica d'educació del Districte. Gràcies a tots per venir!!!


Vegeu l'entrevista que l'han fet a l'Eulàlia Esclapés, la psicopedagoga del centre, amb motiu d'aquesta exposició:

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net