Guanyadors del 1r premi de Consumòpolis

Els alumnes de 3er d'ESO que van fer l'Apdicum "Consumòpolis" al segón trimestre han guanyat el 1er premi del 10è concurs Consumòpolis que organitza el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat juntament amb l'Agència Catalana del Consum. 

Aquest concurs té com a objectiu fomentar la participació dels centres educatius, a través del professorat i l’alumnat, en activitats relacionades amb l’educació del consum, amb l’objecte de donar a conèixer als escolars la importància que té dur a terme els actes de consum de forma conscient, crítica, solidària i responsable. 

El 1er premi de la categòria de 2on cicle de l'ESO ha estat dotat amb 1000 €,  que destinarem íntegrament al viatge de fi de curs de l'any vinent. Com a guanyadors de Catalunya, el nostre projecte concursarà a la final estatal, on podem arribar a guanyar 6 ordinadors portàtils/tablets i 2000 € més.

El nostre projecte va ser un estudi comparatiu dels hàbits de consum entre els anys 80 i un futur proper (any 2020). Per poder realitzar aquesta comparació vam utilitzar la tècnica del "wordcloud" (núvol de paraules), que permet jerarquitzar visualment les paraules en funció de la seva importància assignada. El resultat ha estat un pòster i una memòria explicativa de tot el procés realitzat.

L'entrega dels premis autonòmics s'ha realitzat el divendres 15 de maig a la seu de l'Agència Catalana del Consum.


Vegeu el vídeo oficial:Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net