Treball APS contra la violència de gènere

L'alumnat de 3r d'ESO ha preparat el següent vídeo on es resumeix la tasca duta a terme dins del marc de l'APS (Aprenentatge Servei), una proposta educativa amb utilitat social que s'està implantant al plans d'estudis de secundària i que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo. És una metodologia que encaixa de ple amb els objectius del Pla educatiu d'entorn, i que permet promoure la participació de l'alumnat –com a agent de la comunitat– en la detecció de necessitats i en el compromís per donar-hi resposta.

 

Per a més informació sobre aquesta experiència, podeu consultar aquesta notícia de fa unes setmanes:


http://www.institutsalvatpapasseit.net/2015/04/14/alça-la-veu-tu-tens-la-clau/

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net