Convivim Esportivament

El diumenge 10 de maig s'ha celebrat la 3a FESTA de CONVIVIM ESPORTIVAMENT al Poliesportiu de la Mar Bella. Aquesta festa l'organitza el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona, i és una iniciativa que té per objectiu promocionar la pràctica de l'esport entre els/les infants i els/les adolescents de diferents barris de la ciutat com a eina de foment de la inclusió social. 

Alguns dels nostres alumnes van participar en l'especialitat de Criquet i de Hip Hop. Els alumnes jugadors de criquet van arribar a la final, però aquest any no van poder tenir la copa de guanyadors...

Un grup de quatre alumnes de 2n d'ESO va fer una coreografia que han preparat en molts pocs dies!!

A tots els assistents els van regalar una samarreta i una motxil·la!

Aquí podeu veure algunes imatges....

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net