Coneixent una impremta per dins

El passat 15 d'abril els alumnes de 2n ESO A van tenir l'ocasió de visitar una impremta centenària del nostre districte de Ciutat Vella, la IMPREMTA BADIA, situada al carrer Pintor Fortuny, ben a prop de les Rambles. Aquesta és una de les empreses més antigues de Barcelona del sector de les arts gràfiques. Va ser fundada l'any de l'Exposició Universal que es va celebrar al parc de la Ciutadella  i que va ser construït l'arc de triomf (1888), a l'època, doncs, dels inicis del Modernisme català. 

Els alumnes van poder veure in situ la realització d'alguns treballs i també conèixer algunes dades de la història de les arts gràfiques.


Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net