ALÇA LA VEU ! Tu tens la clau.

El dia 10 de març els alumnes de 3r d'ESO de l'institut van organitzar un acte d'homenatge a les dones víctimes de la violència de gènere. Aquesta va ser l'activitat amb què va culminar el projecte de Servei i Aprenentatge que l'alumnat havia endegat dos mesos abans en col·laboració amb la Plataforma contra les Violències de Gènere en el seu programa "Trenquem el silenci".


En aquest acte, a part dels nostres alumnes, van participar les dues escoles de primària (CEIP la Mediterrània i CEIP Galí), les dones del Casal de la Gent Gran la Mediterrània, el Centre Cívic de la Barceloneta i la Fundació Xamfrà.


La notícia també apareix al portal del l'Ajuntament de Barcelona. Podeu veure-la aquí:


http://lameva.barcelona.cat/ciutatvella/ca/alca-la-veu-tu-tens-la-clau-0

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net