The Fonix 2015, concurs d'anglès interescolar

Aquest curs alumnes del nostre centre han participat en el Concurs d'Anglès Interescolar de Catalunya “THE FONIX 2015”, organitzat per International House, la Fundació Catalana de l'Esplai i el Departament d'Ensenyament, en el marc del Pla d'impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.


La primera fase del concurs es va desenvolupar als centres educatius. Els alumnes van fer una prova eliminatòria per cursos de la qual va sortir un guanyador per curs, que passaria a la fase següent. La prova de la fase territorial es va celebrar el 28 de febrer, a les 12 del matí. En la present edició del concurs els alumnes d'ESO van anar a l’INEFC, i els de Batxillerat al Caixafòrum, a Montjuïc. 

Van participar a la primera fase els alumnes següents -amb els primers classificats en primer lloc:

  • Adrià Collado i Wesley Armas, per 2n de Batxillerat;
  • Paula Teves i Gerard Ballesteros, per 1r de Batxillerat;
  • Nicole De Carvalho, per 4rt d'ESO;
  • Sheila Ballesteros, Fiza Hanif,  Ifra Zafar i Iqra Zafar, per 3r d'ESO;
  • Ammar Iftikhar, Taya Pérez, Richard Mahand, Jasmine Tacazón, Ayman Ben Youssef, Jeevan Prem Ghimire, Montse Martín, Ariadna Sanz, Jaume Sallan, Shazaib Iqbal, Alba Expósito i Mohamed Magouh, per 2n d'ESO;
  • Harvey Dylan Mahood, Thiago Barreto, Kaouthar El Amrani, Ikram El Angoud i Margarita Reyna, per 1r d'ESO.

Finalment, es van presentar a la fase territorial Paula Teves, Nicole de Carvalho, Sheila Ballesteros, Ammar Iftikhar i Kaouthar El Amrani, acompanyats dels seus pares.


La prova va durar 50 minuts, i va consistir en unes preguntes, de diferents nivells de dificultat segons el curs d’ESO o Batxillerat, de comprensió escrita, exercicis de llengua i una redacció sobre animals salvatges i els seus hàbitats.


Els nostres alumnes van passar una estona divertida i van sortir força contents. En preguntar-los com els havia anat, en general els van semblar uns exercicis prou assequibles, tenint en compte que s'havien pogut preparar el tema amb antelació. Els va sorprendre el gran nombre de participants i creuen que ha estat una experiència positiva. Els desitgem molta sort.

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net