Taps solidaris

A molts punts del territori s'organitzen recollides de taps de plàstic. Aquests taps –quan s'ha recollit una quantitat considerable– es porten a empreses que els compren per processar-los i fer nous productes de plàstic. Habitualment els diners que es recullen amb aquestes campanyes es destinen a projectes solidaris. Ara aquest projecte ha arribat al nostre centre i la primera capsa s'ha emplenat en molt poc de temps. 

Han hagut de portar una altra caixa de proporcions gegantines, ja que la primera s'ha quedat petita, gràcies a la solidaritat de tots plegats.

 

 

La infografia següent ens mostra quin tipus de taps cal portar:


Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net