NANOCAM. Un viatge a la diversitat

Aquesta setmana el alumnes del Salvat Papasseit han rebut una visita molt especial i estan gaudint del Planeta Mòbil "NANOCAM. Un viatge a la biodiversitat" financiat per l'obra social de "la Caixa". El nostres alumnes estan descobrint la gran diversitat biològica que existeix al món microscòpic, coneixent els regnes dels éssers vius, les seves característiques, les seves interrelacions i interdependència, la seva importància en els ecosistemes, el seu valor per a l'ésser humà i la bellesa intrínseca de cada ésser viu. Un viatge amb imatges en 360º realitzades amb microscòpic electrònic pel regne dels bacteris, els protistes, continuant amb l'exploració dels regnes dels fongs, els animals i les plantes. 

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net