Troballa arqueològica a la seu de l'INS

Fent neteja de material antic a diversos seminaris, ha aparegut un exemplar del diari grec Τα Νεα (Ta Nea = 'Les Notícies') del dia 5 de novembre de 1997, de fa doncs 17 anys. S'hi pot llegir un reportatge a doble pàgina sobre l'educació a Espanya, de l'acabat d'estrenar pla d'estudis LOGSE, i n'agafen com a mostra el nostre institut, amb entrevistes a diversos alumnes (potser en coneixeu algú) i a la que llavors era directora, la Maria Lluïsa Penelas. A la mateixa portada surt una imatge d'un aula de Batxillerat. Aquí us deixem l'enllaç perquè pugueu descarregar-vos el reportatge original (escanejat amb la fantàstica màquina que tenim a consergeria), i també una traducció que n'ha preparat l'Antonio.

 

Τα Νέα, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 1997
Exemplar en grec
1997 TA NEA.pdf
Documento Adobe Acrobat 2.2 MB
Traducció del reportatge
Ta Nea. Traducció.pdf
Documento Adobe Acrobat 569.6 KB
Fax tramès per la periodista que va fer el reportatge
1997 FAX.pdf
Documento Adobe Acrobat 33.0 KB

Nou Projecte Educatiu 20/21

El nostre projecte europeu

Accés al Moodle del Centre

Aula d'Acollida16/17

El temps a la Barceloneta:

Pronóstico de Tutiempo.net